Fillers

Jag har läst på en massa om fillers nu under en period för att jag ska samla mod att faktiskt göra det själv. Alltså inte spruta in mina fillers själv utan jag ska självklart gå till en auktoriserad skönhets salong. Jag skulle aldrig våga experimentera med fillers på egen hand och att spruta in något i ens egen hud är jag väldigt försiktig med men nu när jag har läst en massa känner jag ändå att jag vill göra det. Fast jag vill ha fillers i mina läppar, alltså göra en läppförstoring. Så får vi se om jag vågar göra om det sedan, det ska tydligen göra ganska ont med läppförstoring för att det finns så mycket nerver runt munnen.

Fillers i ansiktet

Dom flesta gör ju fillers på områden i ansiktet men man kan även spruta in en vattenlösning i brösten för att slippa operera dom men då går det åt jättemycket så det borde bli väldigt dyrt. Om du gör en vanlig bröstoperation för att förstora brösten kontra spruta in vattenlösning så kan det också bli svårare att upptäcka bröstcancer på röntgen har jag hört. Därför rekommenderas det inte att ha fillers i brösten utan koncentrera sig till fillers i vissa delar av ansiktet istället. Man kan även använda sig av fillers i kind och haka.

Hur länge varar fillers?

Man använder sig av hyaluronsyra i fillers för att det är ett ämne som bryts ned naturligt av kroppen men eftersom det naturliga ämnet bryts ned för snabbt så har det tillsats ett ämne i fillers som gör att det håller längre. Om jag ska göra fillers i mina läppar så kan effekten vara kvar i ett par månader eller längre än ett halvår beroende på hur just min kropp bryter ned ämnet. Det är väldigt kort tid om det bara räcker några månade men jag tänkte i alla fall testa.