Mina bilar lever vidare tack vare LMR

Jag har ett problem, om det nu kan ses som ett problem, som jag inte tror jag är ensam om. När jag kört min bil något år så får jag en koppling till den som är på en nivå högre än att bara ha en bil. Den blir liksom en kompis som jag tillbringar mycket av min tid tillsammans med, och som jag vill skall må bra. Och då är LMR en bra plats att hitta ”medicin” om den inte skulle må bra. Kanske är jämförelsen med ett husdjur bättre, man vet att den inte kommer finnas för evigt, men den tid man har skall vara så bra som det går.

Allt för allt samlat på en plats

Oavsett om jag behöver nya delar eller bara vill snygga till min bil har www.l-m-r.se det som jag behöver. I snart 15 år har de hjälpt mig att hålla min gamla Volvo i friskt och fräscht skick. Och om jag hade haft något annat än Volvo hade de haft allt jag behövt för de märkena också. Just nu rullar jag på fälgar från dem. Både fram och baklyse på höger sida är numer perfekta, till skillnad från när jag gjorde ett besök i diket under vinterns ruskväder. Olje- och luftfilter är alltid nya och fräscha, visst kan man handla såna lite varstans, men jag älskar utbudet som LMR har, jag kan handla ALLT jag behöver på en och samma gång, och sanningen att säga orkar jag inte jaga enkronor. Ofta är de billigast på det jag behöver och då kan jag lägga en guldtia på att köpa allt på en gång.

Snyggare bil inför våren

Nu är det förhoppningsvis snart slut på ruskvädret och jag skall ge mig på att piffa upp min gamla trotjänare. En solfilm på framrutan och nya snygga extraljus kommer att göra oss båda lite mer attraktiva i sommar. Var snäll mot din bil så är den snäll mot dig. Med sajter som LMR blir det lite enklare att leva upp till det.