Fritidskläder och jaktkläder är det någon skillnad?

Vi kan nog enas om att livet har ändrats väldigt radikalt de senaste åren av orsaker som man inte ens ids att nämna. För mig personligen har det lett fram till en stor förändring som jag inte riktigt såg komma. Jag har börjat röra mig i naturen på ett helt annat sätt än förut. Jag har helt enkelt blivit en friluftsmänniska. Jag försöker att inte bli allt för prylgalen, men jag gillar kvalitet och med det i tanken har jag fastnat för jaktkläder som mina fritidskläder, ett val jag inte ångrar. Kanske inte alltid det billigaste, men i gengäld får jag den kvalitet jag gillar och framförallt de är sköna och bekväma att röra sig i.

Bolaget som verkligen är vad det heter

Jag gillar ju att handla på ställen som ligger nära, men i detta fallet lyssnade jag på en kompis som jagar och testade att handla mina fritidskläder hos Jägarliv. Rejäla byxor som tål väta och som också håller värmen och en härlig jacka som håller kroppen torr samtidigt som den är riktigt snygg är en bra start på stassen. Jag är fortfarande amatör när det handlar om att vara en vildmarksmänniska, men med rätt fritidskläder och rätt attityd så känner jag att detta kanske kan vara mitt nya jag. Nästa steg blir att ta jägarexamen och sedan tillbringa ännu mer tid i skog och mark. Kan jag så kan du, skog och mark finns tillgängligt för oss alla och testa att ta dig ut och promenera en helg du inte har annat för dig. Med en ryggsäck laddad med kaffe och korv och fritidskläder från Jägarliv och jag kan lova dig en härlig upplevelse.