Sushi Meny i Borås

I morgon är det fredag och det innebär (för mig i alla fall) att det är dags för sushi! Jag och min arbetskamrat som också älskar sushi, har gjort fredagar till en sushi-dag. Det finns ett riktigt bra ställe med en supergod sushi meny i Borås och dit går vi alltid, utan undantag. Vi har hållit på så här nu varje fredag i säkert 3 år och vi kommer aldrig att tröttna på denna härligt goda sushi meny. Det finns faktiskt ganska många sushi ställen i Borås, flera av dessa har kommit till efter pandemin för typ knappt ett år sedan.

Flera sushi ställen i Borås

Som den sushi-älskare som jag är så har jag testat alla ställen som serverar sushi meny i Borås men har min favorit som sagt. Nu serverar mitt favorit sushi ställe bara lunch menyer och har inte öppet på kvällar eller helger så då får jag gå till ett annat bra sushi ställe. Eftersom vi går och äter sushi varje fredag så är jag inte så ofta ute på andra ställen och äter, men det har hänt och då har jag testat de andra restaurangerna som har sushi meny på kvällar och helger. Jag brukar i och för sig ta med min brorsson till ett kombinerat sushi- och thaiställe.

Sushi godaste maten

Eftersom jag älskar att äta ute, i princip 5 dagar i veckan äter jag på restaurang, så har jag också varit runt på varenda (tror jag) restaurang och matställe i hela Borås stadskärna. Kanske inte så mycket utanför stadskärnan för det finns ju otaliga pizzerior till exempel och det äter jag inte jätteofta, jag äter hellre lite lättare mat på lunchen. Men av alla maträtter som finns och som jag kan äta när jag äter ute, så är sushi till 100% det absolut godaste som finns att äta.