Kläder för jakt och fritid på hundpromenaden

Häromdagen var jag ute och gick med min hund i skogen. Det var ganska kallt och blött och vem tycker om att frysa. Oftast blir det så att när man börjar röra på sig så blir man alldeles för varm och börjar svettas. Men denna gången började jag inte svettas, jag frös inte heller. Jag har äntligen hittat en sajt som säljer allt för  jakt och fritid. Nu kan jag äntligen ta långa promenader och känna mig bekväm.

Kläder för jakt och fritid i skidbacken

När jag var inne på sajten för att köpa kläder till hundpromenaden såg jag att dom även hade kläder för en aktiv fritid i skidbacken, och vem vill inte ha bekväma kläder när man åker snowboard eller skidor. Ett stort plus var att kläderna var riktigt snygga. Nu har ju jag inte beställt kläder till min kommande fjällsemester, men om de är lika bra som de jag har beställt till mina promenader i skogen så kommer jag inte att bli besviken.

Kläder för jakt och fritid när det regnar

Nu är det ju så att vi bor i Sverige och här regnar ju det en del. Det är inte kul att bli blöt. Då behöver man ju ytterkläder som är vattentäta. Det jag inte brukar tycka om med regnkläder är att man blir så svettig. Det som är bra när man hamnar på en sajt som säljer allt för jakt och fritid är att man även kan hitta kepsar. Ni som har haft regnkläder och keps på er när det regnar vet vad jag pratar om. Jag är supernöjd med mitt jaktset som är vattentätt men även har bra ventilation så man slipper svettas.