Tillverka egna stilrena och klassiska armband med hjälp av träpärlor

Tycker ni också om att tillverka egna smycken? Det är en hobby som bara växt hemma hos mig under den senaste tiden och nu kan jag knappt vänta på dagarna tills jag kommer hem och kan sätta mig och pyssla med alla fina pärlor. Min nya favorit är att göra armband med träpärlor. Jag tycker det är stilrent och klassiskt och jag har fått väldigt mycket komplimanger för just dessa armband. Det bästa är att det inte kostar så mycket att införskaffa det material man behöver.

Kokosbruna träpärlor – min personliga favorit

Billiga träpärlor hittar man lätt på nätet och dom finns i massvis av olika färger och former. Jag har en vän som är helt inne på att göra alla smycken med pastellfärgade träpärlor. Min personliga favorit är att använda kokosbruna träpärlor, eller pärlor med mönster på. Jag har verkligen hakat på den där naturliga trenden som råder just nu känns det som, där alltifrån inredning till kläder och smycket skall vara i naturmaterial och gärna i jordnära färger.

Färgglada smycken som matchar vårens alla färger

Jag tror bestämt att det är dags för mig att lägga en ny beställning på nya pärlor. Självklart blir det ännu ett gäng kokosbruna träpärlor men jag tänker att jag kanske skall gå utanför boxen lite och även beställa några pärlor i färg. Det kan ju vara trevligt nu till våren att bära någonting färgglatt som matchar solen och alla vackra blommor som slår ut. Som sagt, det går att hitta väldigt billiga träpärlor så det behöver inte kosta så mycket att köpa på sig ett gäng så man har lite att välja mellan. Är så glad att jag fått upp ögonen för denna hobby, det är verkligen ett riktigt bra och roligt tidsfördriv.